Home Nyheter BioStock Investor Pitch: Diamyd Medical

BioStock Investor Pitch: Diamyd Medical

Diamyd Medicals vd Ulf Hannelius

BioStock Investor Pitch: Diamyd Medical

19 oktober, 2023

Bioteknikbolaget Diamyd Medical fokuserar på behandling av autoimmun diabetes och rekryterar nu patienter till sin fas III-studie DIAGNODE-3. Tidigare i år slöt bolaget ett samarbetsavtal med forskningsorganisationen JDRF och nu är man aktuella med en företrädesemission om 243 Mkr. Vd Ulf Hannelius berättar mer i en bolagspresentation hos BioStock.

Se Diamyd Medicals vd Ulf Hannelius presentera bolaget inedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett prospekt som offentliggjordes och publicerades på diamyd.com den 16 oktober 2023. 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev