Home Intervjuer Toleranzias vd: “Flera stora bolag följer oss”

Toleranzias vd: “Flera stora bolag följer oss”

Charlotte Fribert, vd Toleranzia om utveckling och emission

Toleranzias vd: “Flera stora bolag följer oss”

6 september, 2023

Göteborgsbaserade Toleranzia är på väg att inleda det toxikologiska programmet med TOL2. Det är det sista steget innan bolaget kan ta läkemedelskandidaten till kliniska fas I/IIa-studier. Därför genomför bolaget en företrädesemission på initialt 55 Mkr, med en teckningsperiod som löper fram till den 13 september. BioStock intervjuade vd Charlotte Fribert för att få veta mer om utvecklingen och emissionen.

Se intervjun med Toleranzias vd Charlotte Fribert här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på www.toleranzia.se den 28 augusti 2023.

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev