Home Intervjuer BioStock Coffee Break: Pernilla Sandwall, vd WntResearch

BioStock Coffee Break: Pernilla Sandwall, vd WntResearch

BioStock Coffee Break med Pernilla Sandwall, vd WntResearch

BioStock Coffee Break: Pernilla Sandwall, vd WntResearch

14 september, 2023

Pernilla Sandwall, vd för WntResearch gästar BioStocks podcast Coffee Break. Hon berättar om alltifrån det stora karriärhoppet från ett globalt Big Pharma-bolag till ett litet svenskt innovationsbolag, båtäventyret som höll på att gå snett och en händelserik första period som vd på WntResearch. Vi får även höra hennes tankar om partnering och finansiering i en tuff marknad och om vikten av att stoppa dödliga metastaser innan de uppstår.

WntResearch utvecklar Foxy-5 för behandling av tjocktarmscancer. Bolaget genomför just en klinisk fas II-studie med kandidaten, där den utvärderas i patienter med tjocktarmscancer i stadium II/III. I det här avsnittet av BioStock Coffee Break berättar vd Pernilla Sandwall om den senaste utvecklingen i bolaget och delar samtidigt med sig av sin personliga resa. Lyssna på hela samtalet i länken nedan.

Läs mer om WntResearch på bolagets hemsida.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev