Home Intervjuer Moberg Pharmas vd om lanseringsplaner och emission

Moberg Pharmas vd om lanseringsplaner och emission

Anna Ljung, vd Moberg Pharma berättar om verksamheten

Moberg Pharmas vd om lanseringsplaner och emission

24 augusti, 2023

Moberg Pharma har sedan tidigare flera lyckade behandlingar mot nagelsvamp på marknaden. Nu är man på väg med sin senaste produkt, MOB-015. Bolaget fick nyligen marknadsgodkännande i Sverige och Irland och är aktuellt med en företrädesemission om cirka 100 Mkr för att fortsätta utvecklingen och marknadsförberedelserna. I samband med det bjöd BioStock in vd Anna Ljung för att få veta mer om utvecklingen och om hur emissionslikviden ska användas.

Se intervjun med Moberg Pharmas vd Anna Ljung här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på mobergpharma.se den 14 augusti 2023. 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev