Home Nyheter BioStock Investor Pitch: Moberg Pharma

BioStock Investor Pitch: Moberg Pharma

Moberg Pharma, BioStock Investor Pitch

BioStock Investor Pitch: Moberg Pharma

22 augusti, 2023

Specialistläkemedelsbolag Moberg Pharma är verksamma inom området nagelsvampsbehandlingar där man redan har lanserat flera produkter. Bolaget är nu aktuella med lansering av nästa generations nagelsvampsläkemedel, MOB-015. Produkten är rekommenderad för godkännande i 13 europeiska länder, där Sverige och Irland redan har godkänt den. Just nu genomför Moberg Pharma en emission om cirka 100 Mkr.

Se Moberg Pharmas vd Anna Ljung presentera bolaget via bannern nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på mobergpharma.se den 14 augusti 2023.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev