Home Intervjuer Arcede Pharmas vd diskuterar marknadspotential och emission

Arcede Pharmas vd diskuterar marknadspotential och emission

Mia Lundblad, vd Arcede Pharma

Arcede Pharmas vd diskuterar marknadspotential och emission

31 augusti, 2023

Med sin dubbelverkande läkemedelskandidat RCD405 siktar Arcede Pharma in sig på behandling av KOL och svår astma. Just nu inväntar man resultat från den avslutande delen i det toxikologiska programmet. Samtidigt är bolaget aktuellt med en företrädesemission om cirka 13,2 Mkr som ska driva projektet vidare mot klinisk utveckling. BioStock bjöd in vd Mia Lundblad till studion för att få veta mer om projektet och vilken potential hon ser i kandidaten.

Se intervjun med Arcede Pharmas vd Mia Lundblad här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsmemorandum som offentliggjordes och publicerades på arcedepharma.com den 21 augusti 2023. 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev