Home Intervjuer Cline Scientific om emissionen och nästa steg i StemCART

Cline Scientific om emissionen och nästa steg i StemCART

Cline Scientific om emissionen och nästa steg i StemCART

5 juli, 2023

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsmemorandum som offentliggjordes och publicerades på clinescientific.com den 22 juni 2023. 

Cline Scientifics tf vd Hanne Evenbratt besökte BioStocks studio för att berätta om nästa steg i utvecklingen av stamcellsprojektet StemCART, men även om den ekonomiska utmaningen som bolaget befinner sig i just nu. Förhoppningarna ställs till den pågående företrädesemissionen, som har ett något annorlunda upplägg med en minimigräns som måste uppnås för att emissionen ska fullföljas. Hanne berättade mer om upplägget i videointervjun.

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev