Home Intervjuer Aqilions ordförande om visionerna

Aqilions ordförande om visionerna

Bertil Lindmark, Aqilion Chairman

Aqilions ordförande om visionerna

6 juli, 2023

Aqilion, med vd Sarah Fredriksson i spetsen, fokuserar på att utveckla nya behandlingar för sjukdomar orsakade av kronisk inflammation. I februari tillkännagav bolaget ett stort licensavtal och strategiskt samarbete med Merck. Affären, värd uppemot 950 miljoner euro, syftar till upptäckt, utveckling och kommersialisering av TAK1-proteinhämmare. Bolagets styrelseordförande, Bertil Lindmark, besökte BioStock Studio för att berätta om sin vision för bolaget och ambitionerna för fortsatt framgång.

Se intervjun med Aqilions ordförande Bertil Lindmark nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev