Home Intervjuer Aqilions ordförande om visionerna

Aqilions ordförande om visionerna

Bertil Lindmark, Aqilion Chairman

Aqilions ordförande om visionerna

6 juli, 2023

Aqilion, med vd Sarah Fredriksson i spetsen, fokuserar på att utveckla nya behandlingar för sjukdomar orsakade av kronisk inflammation. I februari tillkännagav bolaget ett stort licensavtal och strategiskt samarbete med Merck. Affären, värd uppemot 950 miljoner euro, syftar till upptäckt, utveckling och kommersialisering av TAK1-proteinhämmare. Bolagets styrelseordförande, Bertil Lindmark, besökte BioStock Studio för att berätta om sin vision för bolaget och ambitionerna för fortsatt framgång.

Se intervjun med Aqilions ordförande Bertil Lindmark nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev