Home Nyheter CLS vd om fortsatt lansering och emission

CLS vd om fortsatt lansering och emission

CLS vd Dan Mogren i korridoren på Medicon Village, Lund
Dan Mogren, vd för CLS

CLS vd om fortsatt lansering och emission

28 juni, 2023

Medicinteknikbolaget Clinical Laserthermia Systems, CLS, genomför just nu en emission om cirka 135 Mkr. Kapitalet ska användas till fortsatt marknadsetablering, fokus på ytterligare samarbeten, samt att förstärka kapitalstrukturen. Vd Dan Mogren berättade mer i BioStocks studio.

Se intervjun med CLS vd Dan Mogren nedan.

YouTube video

Du kan läsa mer om CLS här.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev