Home Intervjuer Cerenos vd om målen för 2023

Cerenos vd om målen för 2023

Cerenos vd Sten R. Sörensen om målen för 2023

Cerenos vd om målen för 2023

22 maj, 2023

Sten R. Sörensen, vd för Cereno Scientific, besökte BioStocks studio för att berätta om de viktigaste händelserna under första kvartalet samt om målen för 2023. Ett av dessa mål är att slutföra och slutrapportera toplinedata från fas II-studien med kandidaten CS1 i pulmonell arteriell hypertension (PAH). Vi får även veta mer om det planerade listbytet till First North, samt om företrädesemissionen om 110 Mkr som pågår till den 24 maj.

Se intervjun med Cereno Scientifics vd Sten R. Sörensen nedan.

YouTube video

Läs mer om bolaget här.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev