Home Intervjuer Idogen om konferensen i Boston och planerna framåt

Idogen om konferensen i Boston och planerna framåt

Idogen

Idogen om konferensen i Boston och planerna framåt

8 mars, 2023

Christina Herder, tf vd på bioteknikbolaget Idogen, anslöt sig till BioStocks studio för att berätta om bolagets deltagande vid 6th Antigen-Specific Immune Tolerance Drug Development i Boston. Vid konferensen träffade Idogen många bolag och forskare inom immuntolerans. Dessutom blev de stärkta i övertygelsen om att de är på rätt väg i utvecklingen av en tolerogen cellterapi.  Dock är bolaget just nu i behov av kapital för att kunna återstarta den kliniska studien på blödarsjuka patienter. 

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev