Home Nyheter BioStock Investor Pitch: Amniotics

BioStock Investor Pitch: Amniotics

Amniotics vd Marcus Larsson på Medicon Village i Lund

BioStock Investor Pitch: Amniotics

3 mars, 2023

Cellterapibolaget Amniotics presenterade i december en ny strategisk inriktning där fokus ligger på affärsutveckling och slutförande av klinisk prövning. Bolagets prioriterade program är det kliniska lungprojektetet PulmoStem samt det prekliniska projektet AMNI-NK003 inom onkologi. För att ta nästa steg genomför Amniotics nu en företrädesemission om cirka 36,1 Mkr. Vd Marcus Larsson besökte BioStocks studio för att presentera bolaget och berätta mer om Amniotics fokusområden. 

Se Amniotics vd Marcus Larsson presentera bolaget nedan.

YouTube video

Inbjudan till berörda personer att teckna units i Amniotics kommer endast att ske genom det prospekt som offentliggjordes den 17 februari 2023. Prospektet har godkänts och registrerats av Finansinspektionen samt offentliggjorts på www.amniotics.com.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev