Home Intervjuer Amniotics om emissionen och fokusområden

Amniotics om emissionen och fokusområden

Amniotics vd Marcus Larsson mot blå bakgrund i BioStocks studio

Amniotics om emissionen och fokusområden

6 mars, 2023

I december presenterade emissionsaktuella cellterapibolaget en ny strategi där man fokuserar på lungprojektet PulmoStem och AMNI-NK003, en anticancerplattform. Med PulmoStem har Amniotics nyligen avslutat en fas Ib-studie medan AMNI-NK003 befinner sig i preklinik. Vd Marcus Larsson besökte BioStocks studio för att berätta mer om emissionen, cellterapiplattformen och projektet inom NK-celler.

Se intervjun med Amniotics vd Marcus Larsson nedan.

Inbjudan till berörda personer att teckna units i Amniotics kommer endast att ske genom det prospekt som offentliggjordes den 17 februari 2023. Prospektet har godkänts och registrerats av Finansinspektionen samt offentliggjorts på www.amniotics.com. Finansinspektionens godkännande av prospektet ska inte uppfattas som ett godkännande av bolagets aktier, teckningsoptioner eller andra värdepapper.  Eventuellt investeringsbeslut bör, för att en investerare fullt ut ska förstå de potentiella riskerna och fördelarna som är förknippade med beslutet att delta i företrädesemissionen, enbart fattas baserat på informationen i prospektet. Därmed rekommenderas en investerare att läsa hela prospektet.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev