Home Intervjuer Spermosens om emissionen och utvecklingsplanen

Spermosens om emissionen och utvecklingsplanen

Spermosens vd Ulrik Nilsson i Biostocks studio

Spermosens om emissionen och utvecklingsplanen

17 januari, 2023

Lundabaserade Spermosens är verksamma inom ett redan stort område som dessutom växer stadigt – behandling av ofrivillig barnlöshet. Bolaget fokuserar på manlig infertilitet och med dess diagnostikverktyg JUNO-Checked kan man mäta spermiers bindningsförmåga till kvinnans äggcell. Målet är att effektivisera IVF-behandlingar och för att ta nästa steg i sin utvecklingsplan genomför bolaget nu en emission om cirka 24 Mkr. Spermosens vd Ulrik Nilsson gästade BioStocks studio för att berätta mer om emissionen, som stänger 23 januari, och bolagets 5-stegsplan.

Se intervjun med Spermosens vd Ulrik Nilsson nedan.

YouTube video

 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev