Home Intervjuer CLS vd om studien vid SUS

CLS vd om studien vid SUS

CLS vd Dan Mogren i BioStocks studio

CLS vd om studien vid SUS

27 januari, 2023

BioStock intervjuar CLS vd Dan Mogren om den kliniska prövningen vid Skånes Universitetssjukhus med bolagets senaste produkt för termisk laserberhandling av glioblastom, den vanligaste och mest aggressiva formen av hjärntumör. Patienterna opereras i en magnetkamera, vilket ger en större precision och ökar patientsäkerheten. Dessutom slipper man transportera patienten mellan operationssalen och MR-kameran. Hittills har två patienter behandlats i studien och målet är att färdigställa studien vid halvårsskiftet 2023. Syftet med studien är att erhålla patientdata för CE-märkning i Europa.

Se intervjun med CLS vd Dan Mogren nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev