Home Intervjuer BioStock Investor Pitch: Peptonic Medical

BioStock Investor Pitch: Peptonic Medical

C BioStock Investor Pitch PEPTONIC MEDICAL (2)

BioStock Investor Pitch: Peptonic Medical

19 januari, 2023

Femtech-bolaget Peptonic Medicals utvecklar kliniskt bevisade produkter inom kvinnohälsa. Sedan säljstarten i 2018 har Peptonics försäljning vuxit snabbt. Målsättningen är att bli en ledande aktör globalt genom att skapa en till stor del egenutvecklad portfölj av kliniskt bevisade egenvårdslösningar i alla faser – från diagnos till behandling och förebyggande. Bolaget genomför just nu en unitemission om cirka 68 Mkr för att stärka sin produktportfölj och expandera på den snabbt växande marknaden. 

Se Peptonic Medicals vd Erik Sundquist presentera bolaget:

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev