Home Nyheter BioStock Investor Pitch: LIDDS

BioStock Investor Pitch: LIDDS

Anders Månsson, vd för LIDDS, presenterar på BioStock Investor Pitch

BioStock Investor Pitch: LIDDS

26 januari, 2023

Uppsalabaserade LIDDS utvecklar läkemedelskandidater baserade på den egenutvecklade formuleringsteknologin NanoZolid. I portföljen har man bland annat den fas III-redo läkemedelskandidaten Liproca Depot, en NanoZolid-formulering av 2-hydroxiflutamid som utvecklats för behandling av prostatacancer. Just nu är LIDDS aktuella med en företrädesemission om 48,6 Mkr som syftar till att hålla uppe tempot i jakten på en partner och för att ta nästa kandidat i portföljen till kliniska tester.

Se LIDDS vd Anders Månsson presentera bolaget.

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev