Home Intervjuer BioStock Investor Pitch: Dicot

BioStock Investor Pitch: Dicot

BioStock Investor Pitch Dicot Elin Trampe

BioStock Investor Pitch: Dicot

18 januari, 2023

Dicot utvecklar läkemedelskandidaten LIB-01 för behandling av erektionssvikt och tidig utlösning. Ambitionen med LIB-01 är att kunna erbjuda de över 500 miljoner män som lider av erektionssvikt och tidig utlösning ett potensmedel med längre verkningstid och färre biverkningar jämfört med de läkemedel som finns på marknaden i dag. Efter lovande prekliniska data ska nu nästa stora steg i utvecklingen tas, kliniska fas I-studier. Bolaget genomför just nu en unitemission om initialt cirka 55 Mkr för att finansiera detta viktiga steg.

Se Dicots vd Elin Trampe presentera bolaget här nedan.

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev