Home Intervjuer SynAct Pharma förvärvar TXP Pharma

SynAct Pharma förvärvar TXP Pharma

SynAct Pharma

SynAct Pharma förvärvar TXP Pharma

20 december, 2022

SynAct Pharmas styrelseledamot Uli Hacksell och CFO Patrik Renblad besöker BioStocks studio för att berätta om det planerade förvärvet av det schweiziska bioteknikbolaget TXP Pharma. Tillskottet av TXP:s plattform med över 70 melanokortinreceptoragonister innebär stora möjligheter och stärker bolagets ledande position inom resolutionsbehandling. I samband med förvärvet genomförs en riktad emission om 80 Mkr där de tunga namnen Thomas Von Koch och Christian Kinch kommer in som nya aktieägare i SynAct Pharma. 

Se intervjun med SynAct Pharmas styrelseledamot Uli Hacksell och CFO Patrik Renblad nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev