Home Intervjuer AlzeCures vd om nya data och emissionen

AlzeCures vd om nya data och emissionen

AlzeCure

AlzeCures vd om nya data och emissionen

8 december, 2022

AlzeCure Pharma har tagit viktiga steg framåt under 2022 i samtliga projekt inom Alzheimers sjukdom och smärta. Nya data för forskningsplattformarna Alzstatin och NeuroRestore presenterades nyligen vid den stora Alzheimerkongressen CTAD i San Francisco. Bolagets vd Martin Jönsson, som nu befinner sig i Washington, anslöt till BioStocks studio för att berätta om konferensen och resultaten som presenterades där, samt framstegen i Painless-projektet ACD440 för neuropatisk smärta. Dessutom får vi veta mer om företrädesemissionen som genomförs just nu och som avslutas den 20 december.

Se intervjun med AlzeCure Pharmas vd Martin Jönsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev