Home Nyheter PHI om alliansen för cellbaserad biotillverkning

PHI om alliansen för cellbaserad biotillverkning

PHI om alliansen för cellbaserad biotillverkning

23 november, 2022

Nyligen skapade Phase Holographic Imaging, PHI, en USA-baserad allians tillsammans med Wake Forest Institute for Regenerative Medicine, BioSpherix, QIAGEN och det globala analysföretaget SAS, för att främja cellbaserad biotillverkning. Vid sitt nya kontor vid Regenerative Medicine Hub i North Carolina kommer PHI att utveckla sin icke-invasiva teknik för cellkvalitetskontroll för användning inom detta framväxande område. Kersti Alm, Chief Scientific Officer på PHI, besökte BioStocks studio för att prata om alliansen och PHI:s centrala roll i samarbetet.

Se intervjun med Phase Holographic Imagings CSO Kersti Alm, nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev