Home Nyheter BioStock Investor Pitch: Cline Scientific

BioStock Investor Pitch: Cline Scientific

Cline Scientific presenteras på BioStock Investor Pitch

BioStock Investor Pitch: Cline Scientific

21 november, 2022

Mölndalsbaserade Cline Scientifics utveckling baseras på en nanobaserad ytteknologi med vilken man lagt grunden till de båda projekten StemCART och CellRACE. I StemCART-projektet är målet att ta fram en terapi för behandling av broskador och CellRACE utvecklas vad man hoppas kunna bli nästa generations cancerdiagnos. Bolaget genomför nu en företrädesemission på 17 Mkr för att hålla upp tempot i utvecklingen av de båda projekten och nå ända fram till fas I-studier med StemCART.

Se Cline Scientifics vd Patrik Sundh presentera bolaget här nedan.

YouTube video

 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev