Home Intervjuer NLSDays: Sound Bioventures och Eir Ventures om investeringsklimatet

NLSDays: Sound Bioventures och Eir Ventures om investeringsklimatet

Eir Ventures Sound Bioventures NLSDays2022

NLSDays: Sound Bioventures och Eir Ventures om investeringsklimatet

5 oktober, 2022

Ett av NLSDays huvudsakliga mål är att knyta samman investerare och life  science-bolag. Således var flera venture capital-fonder på plats under eventet i Malmö och BioStock fick chansen att tala med representanter från två av dessa. Johan Kördel, Managing Partner på Sound Bioventures och Tobias Horneman-Thielcke, Partner på Eir Ventures gav oss en inblick i vad de letade efter på NLSDays.

Venture capital-fonden Sound Bioventures investerar i privata bolag i Europa och USA som närmar sig klinisk fas eller som redan befinner sig i klinisk fas. Se intervjun med Johan Kördel, Managing Partner, nedan.

YouTube video

Eir Ventures är en life science-fond som förvaltar 125 miljoner euro med särskilt fokus på Norden och på att stimulera life science-sektorn i de nordiska länderna. Se intervjun med Tobias Horneman-Thielcke, partner, nedan.

YouTube video

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev