Home Intervjuer Cyxone om fas IIb-studien

Cyxone om fas IIb-studien

Cyxone om fas IIb-studien

Cyxone om fas IIb-studien

13 oktober, 2022

I september erhöll bioteknikbolaget Cyxone godkännande från polska myndigheter om att inleda en fas IIb-studie i reumatoid artrit med läkemedelskandidaten Rabeximod. Ambitionen är att med en ny verkningsmekanism ta fram en säker behandling inom ett området med ett omfattande medicinskt behov. Studiegodkännandet är en milstolpe för Cyxone, som även avser att bedriva studien i fler länder. Carl-Magnus Högerkorp, tf vd, kom till BioStocks studio och berättade mer om beskedet och om studien. 

Se intervjun, som är på engelska, med Cyxones tf vd Carl-Magnus Högerkorp i länken nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev