Home Intervjuer BioStock Studio: CLS om FDA-godkännandet

BioStock Studio: CLS om FDA-godkännandet

CLS vd Dan Mogren besöker BioStocks studio

BioStock Studio: CLS om FDA-godkännandet

3 oktober, 2022

I december förra året ansökte medicinteknikbolaget Clinical Laserthermia Systems om FDA-godkännande för andra generationen av TRANBERG Thermal Therapy System med Thermoguide Workstation. Ansökan gällde användning inom neurokirurgi, ett av tre områden som CLS är verksamma inom. I slutet av september kom beskedet att den amerikanska myndigheten godkänt ansökan. Enligt bolaget innebär det positiva beskedet ett genombrott för CLS i USA – vd Dan Mogren förklarade och berättade mer i BioStocks studio.

Se intervjun med CLS vd Dan Mogren nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev