Home Intervjuer BioStock Investor Pitch: Stayble Therapeutics

BioStock Investor Pitch: Stayble Therapeutics

Stayble BioStock Investor Pitch

BioStock Investor Pitch: Stayble Therapeutics

18 oktober, 2022

Missa inte BioStock Investor Pitch idag kl 10 med Stayble Therapeutics vd Andreas Gerward. Bolaget utvecklar en sjukdomsmodifierande behandling för kronisk diskrelaterad ryggsmärta med potential att permanent minska patientens smärta. Säkerhet och avsedd biologisk effekt har etablerats i en fas Ib-studie och klinisk effekt utvärderas just nu i en fas IIb-studie. Samtliga patienter har rekryterats i studien och cirka 70 procent har genomgått sin 6-månadersuppföljning. Målet är att presentera studiedata i Q4 2023 och därefter ingå samarbete för fas III.

Se Stayble Therapeutics vd Andreas Gerward presentera bolaget nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev