Home Nyheter BioStock Investor Pitch: Neola Medical

BioStock Investor Pitch: Neola Medical

Neola Medical presenterar på BioStock Investor Pitch

BioStock Investor Pitch: Neola Medical

4 oktober, 2022

Lundabaserade medicinteknikbolaget Neola Medical vill förbättra vården av för tidigt födda barn. Därför har man utvecklat Neola-systemet som möjliggör kontinuerlig övervakning av barnens lungor, vilket ger vårdgivare möjlighet att sätta in rätt vård vid rätt tidpunkt och på så sätt ge barnet bästa möjliga start på livet. Bolaget är just nu aktuellt med en företrädesemission om totalt 55 Mkr för att förbereda systemet för lansering på den amerikanska marknaden. Vd Hanna Sjöström berättar mer om Neola Medicals verksamhet i dagens BioStock Investor Pitch kl 10:00. 

Se Neola Medicals vd Hanna Sjöström presentera bolaget här nedan.

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev