Home Intervjuer BioStock Investor Meeting: Intervju med Lipum

BioStock Investor Meeting: Intervju med Lipum

Einar Pontén, vd Lipum

BioStock Investor Meeting: Intervju med Lipum

28 september, 2022

Biofarmabolaget Lipum närmar sig kliniska studier med kandidaten SOL-116 som riktas mot kroniska inflammatoriska sjukdomar såsom reumatoid artrit. Vd Einar Pontén presenterade bolaget vid BioStock Investor Meeting i Stockholm och BioStock fick möjlighet att intervjua Pontén om den kommande kliniska studien och vad som skiljer SOL-116 från dagens behandlingar.

Se intervjun med Lipums vd Einar Pontén nedan.

Notera att presentationen spelades in innan beskedet om att Lipums styrelse har beslutat om en riktad nyemission som tillför bolaget cirka 39 Mkr och innan besked om godkännande av fas I-studie med SOL-116. 

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev