Home Intervjuer WntResearch om de nya kliniska fynden

WntResearch om de nya kliniska fynden

WntResearch kommenterar de nya upptäckterna

WntResearch om de nya kliniska fynden

18 augusti, 2022

WntResearch meddelade nyligen att man gjort nya kliniska upptäckter i NeoFox-studien med läkemedelskandidaten Foxy-5. Fynden är så lovande att bolaget nu väljer att pausa rekryteringen och lägga om planerna för att kunna ta reda på kandidatens fulla potential som behandling av patienter som lider av tjocktarmscancer. WntResearchs vd Pernilla Sandwall gästade BioStocks studio för att berätta mer.

WntResearch utvecklar läkemedelskandidaten Foxy-5 för behandling av patienter som lider av tjocktarmscancer. Bolaget släppte under morgonen sin rapport för det andra kvartalet, som genomsyrades av måndagens nyhet gällande nya fynd i fas II-studien NeoFox.

BioStock bjöd in bolagets vd Pernilla Sandwall för en kommentar och du kan se hela intervjun här nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev