Home Intervjuer Respiratorius vd om Q1 och marknadsföring

Respiratorius vd om Q1 och marknadsföring

Johan Drott, vd Respiratorius

Respiratorius vd om Q1 och marknadsföring

31 augusti, 2022

Lundabolaget Respiratorius tar just nu de sista utvecklingsstegen med läkemedelskandidaten VAL001 innan fokus riktas fullt ut på marknadsföring av projektet. Kandidaten utvecklas för behandling av diffust storcelligt B-cells lymfom. Under det senaste kvartalet, något förkortat på grund av avknoppningen av Arcede Pharma, rekryterades den sista deltagaren i den pågående PK-studien med kandidaten. BioStock bjöd in bolagets vd Johan Drott till studion för att prata om kvartalet som gått och för att höra mer om planerna framöver.

Du kan se BioStocks intervju med Respiratorius vd Johan Drott här nedan:

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev