Home Intervjuer Dicots vd om Q2

Dicots vd om Q2

Dicots vd Elin Trampe besöker BioStocks studio

Dicots vd om Q2

29 augusti, 2022

Det börjar närma sig för Uppsalabaserade Dicot att ta potensläkemedelskandidaten LIB-01 in i klinik. Efter ett intensivt arbete har bolaget nu fått fram en oral formulering att jobba vidare med och nyligen presenterades positiva prekliniska data med den nya formuleringen. Samtidigt förstärktes styrelserummet vid årsmötet i maj. BioStock bjöd in Dicots vd Elin Trampe för att få höra mer om bolagets senaste kvartal och vad hon ser framför sig under hösten.

Du kan se hela intervjun med Dicots vd Elin Trampe här nedan:

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev