Home Intervjuer RhoVac i spänd förväntan inför fas IIb-resultat

RhoVac i spänd förväntan inför fas IIb-resultat

Anders Månsson, vd RhoVac

RhoVac i spänd förväntan inför fas IIb-resultat

5 maj, 2022

Lundabaserade RhoVac står inför sin hittills viktigaste milstolpe, med resultatavläsning i fas IIb-studien som väntas inkomma någon gång i slutet av maj till början av juni. BioStock bjöd in bolagets vd Anders Månsson till studion för att få en kommentar i samband med rapporten för det första kvartalet som släpptes under torsdagsmorgonen. Han konstaterar att bolaget står stadigt, den turbulenta omvärlden till trots och säger samtidigt att han tror att en partnerskapsaffär kan komma att gå i lås under 2022, givet positiva studieresultat.

Se hela intervjun med RhoVacs vd Anders Månsson här nedan:

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev