Home Intervjuer BioStock Studio: Elicera publicerar artikel om iTANK i högt rankad tidskrift

BioStock Studio: Elicera publicerar artikel om iTANK i högt rankad tidskrift

ELICERA's CSO and Co-founder MAGNUS ESSAND

BioStock Studio: Elicera publicerar artikel om iTANK i högt rankad tidskrift

6 april, 2022

Det Göteborgsbaserade genterapibolaget Elicera Therapeutics tillkännagav nyligen publiceringen av en vetenskaplig artikel som beskriver verkningsmekanismen för bolagets CAR T-cellsförstärkande plattformsteknologi iTANK. Publikationen skedde i Nature Biomedical Engineering, en av de högst rankade vetenskapliga tidskrifterna i världen. Via länk från Uppsala berättade Eliceras CSO och medgrundare professor Magnus Essand mer om iTANK och betydelsen av publikationen.

Se hela intervjun, på engelska, med Eliceras CSO och medgrundare professor Magnus Essand nedan.

YouTube video

För att få veta mer om CAR T-terapier och hur Eliceras iTANK-plattform hanterar några av de aktuella utmaningarna inom området, se professor Essand svara på några frågor vid SWECARNETs utbildningsdag den 27 april 2022 här.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev