Home Nyheter BioStock Investor Pitch: SynAct Pharma

BioStock Investor Pitch: SynAct Pharma

Jeppe Øvlesen
Jeppe Øvlesen

BioStock Investor Pitch: SynAct Pharma

11 april, 2022

SynAct Pharma utvecklar nya behandlingar för inflammatoriska sjukdomar genom selektiv aktivering av melanokortinsystemet. 2021 var ett viktigt år för bolaget med flera uppnådda milstolpar och positiva kliniska data för kandidaten AP1189 inom två indikationer. Bolaget genomför nu en företrädesemission om 150 Mkr för att finansiera ytterligare klinisk fas II-utveckling i främst reumatoid artrit. Samtidigt fortsätter diskussionerna med potentiella partners. Vd Jeppe Øvlesen berättar mer om SynAct Pharmas vision i dagens BioStock Investor Pitch kl 10:00. 

Se SynAct Pharmas vd Jeppe Øvlesen presentera bolaget nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev