Home Intervjuer BioStock Studio: Orexos vd om nyckeln till marknadsgenomslag

BioStock Studio: Orexos vd om nyckeln till marknadsgenomslag

YouTube video

BioStock Studio: Orexos vd om nyckeln till marknadsgenomslag

7 december, 2021

Orexo utvecklar läkemedel och digitala terapier inom det växande områdena psykisk ohälsa och beroendesjukdomar. Bolaget, som omsatte 664 Mkr 2020, kommersialiserar själva sina produkter i USA medan man går via partners på övriga marknader. Idag ligger verksamhetens primära fokus på den amerikanska marknaden och läkemedlet ZUBSOLV, en behandling mot opioidberoende. Inför sitt deltagande på SwedenBIO Summit besökte Orexos vd Nikolaj Sørensen BioStocks Studio för att berätta mer om den senaste tidens positiva nyhetsflöde och vilka parametrar som är avgörande för att nå marknadsgenomslag med life science-produkter. 

Se intervjun med Orexos vd Nikolaj Sørensen nedan. 

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev