Home Intervjuer BioStock Studio: Ultimovacs når milstolpe med UV1

BioStock Studio: Ultimovacs når milstolpe med UV1

BioStock Studio: Ultimovacs når milstolpe med UV1

2 november, 2021

Den senaste tiden har norska Ultimovacs kommit med flera intressanta nyheter, bl.a. gällande diskussioner om en klinisk fas II-studie med det universella cancervaccinet UV1, en private placement på 270 miljoner norska kronor för att finansiera studien och andra projekt, samt FDAs beslut att bevilja dubbla Fast Track-beteckningar för UV1 i avancerat melanom. BioStock kontaktade Ultimovacs vd Carlos de Sousa via länk från Oslo för att prata om den senaste tidens händelser.

Se hela intervjun med Carlos de Sousa nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev