Home Nyheter Kapitalmarknadsdag med SenzaGen

Kapitalmarknadsdag med SenzaGen

Kapitalmarknadsdag med SenzaGen

5 oktober, 2021

I augusti kunde SenzaGen introducera både en ny vd, i form av Peter Nählstedt, och en ny accelererad tillväxtstrategi. Strategin bygger på att aktivt förvärva bolag som passar med SenzaGens verksamhet och målet är att bolaget ska ta en ledande position inom djurfri toxikologisk testning. Under dagens kapitalmarknadsdag presenterar Peter Nählstedt strategin närmre och svarar på frågor.

Följ kapitalmarknadsdagen med SenzaGens vd Peter Nählstedt här eller via länken nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev