Home Intervjuer BioStock Studio: Hög aktivitet under Q3 för Idogen

BioStock Studio: Hög aktivitet under Q3 för Idogen

YouTube video

BioStock Studio: Hög aktivitet under Q3 för Idogen

27 oktober, 2021

Idogen befinner sig nu i slutfasen av förberedelserna inför sin första kliniska studie med den tolerogena cellterapin IDO 8 som utvecklas mot svår blödarsjuka, hemofili A. Bolagets vd Anders Karlsson besökte BioStocks Studio för att berätta mer om studien, studieförberedelserna och den nyligen offentliggjorda rapporten för tredje kvartalet 2021. 

Se intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev