Home Nyheter BioStock Studio: Idogens vd kommenterar kvartalsrapporten

BioStock Studio: Idogens vd kommenterar kvartalsrapporten

Idogen

BioStock Studio: Idogens vd kommenterar kvartalsrapporten

25 augusti, 2021

Igår publicerade Idogen rapporten för andra kvartalet och i samband med detta besökte bolagets vd Anders Karlsson BioStocks Studio för att berätta mer om kvartalets viktigaste händelser och planerna för IDO 8 och IDO T, bolagets tolerogena cellterapier inom blödarsjuka och transplantation. Idogen står redo att lämna in en ansökan om den första kliniska studien med IDO 8 och målet är att starta studien innan året är slut.

Se hela intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev