Home Nyheter BioStock Studio: CS MEDICAS vd om noteringen

BioStock Studio: CS MEDICAS vd om noteringen

YouTube video

BioStock Studio: CS MEDICAS vd om noteringen

25 augusti, 2021

Medicinsk användning av cannabis har rönt stor uppmärksamhet sedan den börjat legaliseras i allt fler länder. Ett bolag som verkar inom området är danska CS MEDICA, som har utvecklat en serie receptfria cannabidiol-baserade produkter för behandling av en rad olika sjukdomar, exempelvis psoriasis och ledgångsreumatism. BioStock bjöd in bolagets vd Lone Henriksen för att få veta mer om bolagets produkter och den pågående listningen på Spotlight Stock Market.

Se hela intervjun med CS MEDICAS vd Lone Henriksen här nedan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vt0-K3WsXFY]

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev