Home Nyheter BioStock Studio: CLS vd och VP Clinical Affairs om Q2

BioStock Studio: CLS vd och VP Clinical Affairs om Q2

BioStock Studio: CLS vd och VP Clinical Affairs om Q2

25 augusti, 2021

Igår publicerade medicinteknikbolaget Clincal Laserthermia Systems sin rapport för årets andra kvartal. Rapporten lyfte bland annat fram bolagets stärkta kassa och de tre prioriteringsområden produkterbjudande, kliniska evidens och etablering av CLS & TRANBERG. CLS vd Dan Mogren och VP Clinical Affairs Hoda Tawfik besökte BioStocks studio för att berätta mer i en intervju på engelska. 

Se intervjun med CLS vd Dan Mogren och VP Clinical Affairs Hoda Tawfik nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev