Home Event BioStock Live med Sprint Bioscience

BioStock Live med Sprint Bioscience

BioStock Live med Sprint Bioscience

19 augusti, 2021

I dagens BioStock Live presenterar vd Erik Kinnman utvecklingsbolaget Sprint Bioscience. Bolaget tecknade nyligen ett licensavtal gällande läkemedelsprogrammet Vps34, en affär som i ett första skede inbringar 4 MUSD och som kan innebära ytterligare milstolpebetalningar om totalt 273 MUSD samt royalties på eventuell försäljning. Bolaget är just nu aktuellt med en kapitalanskaffning som ska stärka kassan med ytterligare 73,7 Mkr.

Se Sprint Biosciences vd Erik Kinnman presentera bolaget här nedan. Mer information om nyemissionen finns att läsa här.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev