Home Nyheter BioStock Studio: Modus Therapeutics vd om noteringen

BioStock Studio: Modus Therapeutics vd om noteringen

BioStock Studio: Modus Therapeutics vd om noteringen

8 juli, 2021

Sepsis och septisk chock orsakar fler dödsfall i Sverige än de fyra vanligaste cancersjukdomarna tillsammans. Stockholmsbaserade Modus Therapeutics utvecklar polysackariden sevuparin som ett svar på behovet av effektiva och specifika behandlingar av tillståndet. För att avancera utvecklingen genomför bolaget nu en noteringsemission med sista teckningsdag den 13 juli och efterföljande notering på Nasdaq First North Growth Market. Vd John Öhd gästade BioStocks studio och berättade mer om verksamheten, noteringen och emissionen.

Se hela intervjun med Modus Therapeutics vd John Öhd i länken nedan.

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev