Home Event BioStock Live med Modus Therapeutics

BioStock Live med Modus Therapeutics

BioStock Live med Modus Therapeutics

2 juli, 2021

Det Stockholmsbaserade bioteknikbolaget Modus Therapeutics arbetar med att utveckla en behandling för systemiska inflammationer, med särskilt fokus på sepsis och septisk chock. Trots att cirka 11 miljoner människor globalt årligen dör av sepsis eller septisk chock saknas det idag effektiva behandlingar, något som Modus Therapeutics vill ändra på med kandidaten sevuparin. För att ta nästa steg i utvecklingsarbetet genomför Modus Therapeutics nu en emission om drygt 33 Mkr i samband med en planerad notering på Nasdag First North Growth Market. Vd John Öhd berättar mer om bolaget och dess vision i dagens BioStock Live.

Se Modus Therapeutics vd John Öhd presentera bolaget idag klockan 10.00. Följ eventet här eller via länken nedan.

 

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev