Home Event BioStock Live med Ectin Research

BioStock Live med Ectin Research

BioStock Live med Ectin Research

7 juli, 2021

Svenska Ectin Researchs verksamhet bygger på så kallad drug repurposing eller repositionering av befintliga marknadsgodkända läkemedel. Bolaget är verksamt inom cancerbehandling och dess första kandidat, MFA-370, riktar sig initialt mot metastaserad urotelial blåscancer, men planen är att framöver vidga pipelinen till ytterligare cancerindikationer. Ectin Research genomför just nu en nyemission inför en påföljande notering på Spotlight Stock Market, där första handelsdag är beräknad till 29 juli. Vd Anna Sjöblom-Hallén berättar mer om bolagets verksamhet i en presentation från BioStocks studio. 

Se Ectin Researchs vd Anna Sjöblom-Hallén presentera bolaget idag klockan 10.00. Följ eventet här eller via länken nedan.

 

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev