Home Nyheter BioStock Studio: RhoVacs vd om prognosen för fas IIb-studien

BioStock Studio: RhoVacs vd om prognosen för fas IIb-studien

BioStock Studio: RhoVacs vd om prognosen för fas IIb-studien

2 juni, 2021

Utvecklingsbolaget Rhovac bekräftade under tisdagen prognosen för rekryteringen till den pågående fas IIb-studien BRaVac gällande metastaserad prostatacancer. Rekryteringen har tidigare dragits med förseningar relaterade till covid-19-pandemin, men ser av allt att döma nu ut att rulla på enligt plan. Bolagets vd Anders Månson besökte BioStocks studio för att ge sin bild av nuläget i studien samt för att berätta mer om vad som sker i bolaget i övrigt.

Se intervjun med RhoVacs vd Anders Månsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev