Home Nyheter BioStock Studio: Pila Pharmas vd om bolaget och börsnoteringen

BioStock Studio: Pila Pharmas vd om bolaget och börsnoteringen

YouTube video

BioStock Studio: Pila Pharmas vd om bolaget och börsnoteringen

22 juni, 2021

Malmöbolaget Pila Pharma utvecklar läkemedelskandidaten XEN-D0501 för behandling av typ 2-diabetes. Konceptet kretsar kring att hämma proteinet TRPV1 som bolaget menar spelar en viktig roll i sjukdomen. Just nu genomförs en unitemission på 35 Mkr som ska finansiera en planerad fas IIb-studie med läkemedelskandidaten, samtidigt som aktien tas upp till handel på Nasdaq First North Growth Market.

Se BioStocks intervju med Pila Pharmas grundare och vd Dorte X. Gram här nedan.

 

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev