Home Nyheter BioStock Studio: Diagonal Bios vd om tekniken och emissionen

BioStock Studio: Diagonal Bios vd om tekniken och emissionen

YouTube video

BioStock Studio: Diagonal Bios vd om tekniken och emissionen

22 juni, 2021

BioStock har bjudit in Jack Egelund Madsen, som är vd för Diagonal Bio, för att prata om bolagets diagnostikplattform Panviral, som man menar har en kombination av användarvänlighet, snabbhet, noggrannhet och kostnadseffektivitet som inte går att hitta på diagnostikmarknaden i dag. Bolaget tar nu in 40,05 Mkr i en nyemission för att påskynda utvecklingen och den planerade marknadslanseringen av Panviral.

Se intervjun med Diagonal Bios vd Jack Egelund Madsen i länken nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev