Home Nyheter BioStock Studio: CLS vd om ett händelserikt Q1

BioStock Studio: CLS vd om ett händelserikt Q1

BioStock Studio: CLS vd om ett händelserikt Q1

1 juni, 2021

I måndags publicerade medicinteknikbolaget Clinical Laserthermia Systems, CLS, sin rapport för årets första kvartal. Den här perioden har onekligen varit händelserik för Lundabolaget och har bl.a. innehållit en övertecknad emission. Tf vd Dan Mogren besökte BioStocks studio för att berätta mer om vad som hänt i bolaget under årets inledande månader och vad som väntar under resten av 2021.

Se hela intervjun med CLS tf vd Dan Mogren nedan:

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev