Home Nyheter BioStock studio: Biosergens vd om vägen till marknad

BioStock studio: Biosergens vd om vägen till marknad

BioStock studio: Biosergens vd om vägen till marknad

3 juni, 2021

Biosergen utvecklar nya behandlingar av invasiva svampinfektioner, ett område där endast en ny klass av svampdödande läkemedel har utvecklats på tre decennier. Bolagets vd Peder M. Andersen gästade Biostocks studio för att berätta om bolagets pipeline, som i preklinik har uppvisat en tre- till fyrfaldig och biverkningsfri potensfördel jämfört med de terapier som patienterna idag är hänvisade till. Vi får även veta mer om hur kapitalet från den pågående nyemissionen som avslutas imorgon 4 juni skall användas.

Se intervjun med Biosergens vd Peder M. Andersen i länken nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev